Vergi Haftası Nedeniyle Valimize Ziyaret « Ahi Televizyonu Kırşehir

Vergi Haftası Nedeniyle Valimize Ziyaret

Bu haber 26 Şubat 2024 - 17:23 'de eklendi ve 72 views kez görüntülendi.

Vergi Haftası Nedeniyle Valimize Ziyaret
Bu yıl 26 Şubat-1 Mart tarihleri arasında 35.’si kutlanan Vergi Haftası nedeniyle İl Defterdarı Mustafa Kurt başkanlığındaki heyet Valimiz Sayın H. Mete Buhara’yı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında konuşan Valimiz, “Ülkemizin kalkınmasında ve kamu hizmetlerinin vatandaşlarımıza en hızlı ve en kaliteli şekilde ulaşmasında devletimizin en büyük gelir kaynağı olan vergilerin sağlıklı bir şekilde toplanmasının önemli rolü vardır. Kırşehirli vatandaşlarımızın da vergi konusuna gereken hassasiyeti gösterdiğine inanıyorum. Bu vesileyle, her yıl Şubat ayının son haftasında kutlanan vergi bilincinin çocuklarda ve genç nesillerde oluşması, toplumun tüm kesimlerinde benimsetilmesi, mükelleflerin vergiye gönüllü uyumunun sağlanması ve kayıt dışı ekonomi ile mücadele bilincinin oluşturulması amacıyla çeşitli tanıtım ve bilgilendirme faaliyetleri yürütülen Vergi Haftası kutlu olsun.” dedi.

Ziyaret, İl Defterdarı Mustafa Kurt’un bu yıl “Geleceğimiz Vergimizle Güvende” ve “Vergi Geleceğimizin Anahtarıdır” sloganlarıyla kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında İlimizde yürütülecek faaliyetler hakkında bilgi vermesi ile sona erdi.

Volkan Konak Mp3 indir