TOROSLARIN KARTALI NECMETTİN ERİŞEN « Ahi Televizyonu Kırşehir

TOROSLARIN KARTALI NECMETTİN ERİŞEN

Bu haber 29 Eylül 2023 - 13:39 'de eklendi ve 354 views kez görüntülendi.

TOROSLARIN KARTALI NECMETTİN ERİŞEN
Tarık Buğra, Ağaçlar Ayakta Ölür Diyor. Fakat Bazen Olurki İnsanda Ayakta Ölür. İşte Böyle Bir Adam Torosların Kartalı Necmettin Erişende Ayakta Öldü. Bu Kitap Tabiatın İnzivasına Çekilen Bu Adamın Hayatı Eğer Bilseniz Tam Bir Destandır. Milyonları Peşinden Sürüklemeyi Bilen Ve Meydanlara Sığmayan Lider Karakterli Birimin Torosların İnzivasında Ne Aradığını Kuşkusuz Sizde Merak Edersiniz.
Cemil Meriçin Eve Dönüşüne Yada Kendi Kültür Ve Medeniyetimize Rücu Edişine Vesile Olan Yiğit Adam Hakkında Cemil Meriç Dağdan Dağa Vuran Bir Çağlayandı O Diyor.
Torosların Kartalı Necmettin Erişen Her Kesimin Gönlüne Girebilen Ülfet Ve Yakınlık Kurabilen İnsandı. Üsküdar Çarşısında Romanlar Ellerine Sarılıyor Yüzünü Gözünü Öpüyor Bir Daha Ne Zaman Geleceksin Diyorlardı. İşte Bu Yiğit Adamın Hayatını Anekdotlarla Hacı Ali Bozdam Kitaplaştırmış Ve Anadolu Yayınları Basmış. Torosların Kartalı Necmettin Erişenin Hayatını Kitaplaştıran Sayın Hacı Ali Bozdama Ve Anadolu Yayınlarına Teşekkür Ederiz. Hasan Eraslan

Volkan Konak Mp3 indir