GSB Yaz Spor Okulları Açılış Töreni Yapıldı « Ahi Televizyonu Kırşehir

GSB Yaz Spor Okulları Açılış Töreni Yapıldı

Bu haber 05 Temmuz 2023 - 10:40 'de eklendi ve 171 views kez görüntülendi.

GSB Yaz Spor Okulları Açılış Töreni Yapıldı.
Her yıl binlerce gencimizi sporla buluşturan GSB Yaz Spor Okulları Açılış Töreni yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Cacabey Meydanında düzenlenen açılış töreninde konuşan Valimiz Sayın H. Mete Buhara, “Bilindiği gibi, eğitim-öğretim dönemini tamamladık, çocuklarımız yaz tatiline başladı. Şimdi yaz tatilini iyi değerlendirme vakti. Devletimiz ile Gençlik ve Spor Bakanlığımız bütün imkanlarıyla çocuklarımıza ve gençlerimize sporu aşılamak, onları kötü alışkanlıklardan tutarak sporla bütünleştirmek için her türlü fırsatı sunmaktadır. Yaz Spor Okulları da çocuklarımız için bir fırsattır. Çocuklarımızın zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamanın, sosyal ve sportif gelişimlerine katkı sağlamayarak İlimizde sporu arzu ettiğimiz ve istediğimiz seviyeye çıkarabilmenin gayretindeyiz. Bu vesileyle, çocuklarımıza başarılar diliyor, velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcımız Sayın Enes Eminoğlu da konuşmasında, “Bakanlığımız gençlerimizin sporun birçok alanında ulusal ve uluslararası arenada temsil kabiliyetlerini arttıracakları, yaz dönemini dolu dolu geçirecekleri imkanları sunmaktadır. Buradan yetişecek gençlerimizin önce Kırşehir’de, sonra Türkiye’de sonra da olimpiyatlar da ülkemizi en güzel şekilde temsil edeceklerdir. Gençliği ve sporu önemsiyoruz, özellikle spor okullarımızı ve Bakanlığımızın yaz kamplarına gençlerimizi davet ediyoruz. 81 ilde bugün itibariyle yaz spor okullarımız başlamış oldu.” sözlerine yer verdi.

GSB Yaz Spor Okulları açılış töreninde çocuklarımız tarafından akrobasi ve jimnastik gösterileri sunulurken basketbol şov da ilgiyle takip edildi.

Volkan Konak Mp3 indir