Ahi Evran Üniversitesi “Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2020“ de Yerini Aldı « Ahi Televizyonu Kırşehir

SON DAKİKA

Ahi Evran Üniversitesi “Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2020“ de Yerini Aldı

Bu haber 06 Ağustos 2020 - 9:35 'de eklendi ve 491 views kez görüntülendi.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından bu yıl üniversite tercihi yapacak adaylar için Covid-19 salgını nedeniyle olası riskleri en aza indirgeyerek süreci kolaylaştırmak amacıyla, üniversitelerin ve programlarının dijital ortamda tanıtılmasına yönelik düzenlediği “Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2020″ başladı. 04 Ağustos 2020 tarihinde başlayan ve dört gün sürecek olan sanal fuara, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin yanı sıra ülkemizden 200 eğitim kurumu ile paydaş kuruluşlar katıldı.

Ahi Evran Üniversitesi’nden yapılan açıklamada; Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği tarafından koordine edilen Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarında üniversitemiz çok sayıda öğrenciye ulaşmanın yanında, salgın dolayısıyla oluşabilecek riskleri de dikkate alarak öğrencilere tercih edeceği programın dijital ortamda yakından tanıtılmasını hedefliyor.

On binlerce adayın hizmetine açılan Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2020’de Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi tüm bilgi ve birikimi ile öğrencileri ağırlamaya başladı. Dört gün boyunca sabah 08:00 ile akşam 20:00 saatleri arasında iletişime açık olan fuarda üniversitemiz personeli, online olarak hızlı bir şekilde adayların sorularına hd kalitede üniversiteli porno videolar cevap veriyor. Adaylar, sanal fuarda üniversitemiz bölümleri, yurt imkânları, merkez yerleşkemiz ve şehrimiz hakkında yetkili akademik ve idari personelden bilgi alabiliyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Volkan Konak Mp3 indir