Ak Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kkendirli’den Bayram Mesajı « Ahi Televizyonu Kırşehir

SON DAKİKA

Ak Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kkendirli’den Bayram Mesajı

Bu haber 30 Temmuz 2020 - 9:37 'de eklendi ve 896 views kez görüntülendi.

Ak Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirliyayınladığı mesajında; “ Bayramlar bizim için özel ve anlamlı günlerdir. Bir arada olduğumuz özel zamanlardır. Ancak bu yıl Kurban Bayramını korona virüs salgını nedeniyle birbirimizden uzak ama kalplerimiz bir kutlayacağız.

 

Bu duygu ve düşüncelerle karşılıklı olarak insani ilişkilerin yoğunluk kazanarak dostlukların ve arkadaşlıkların güçlendiği Kurban Bayramı günlerinin güzel ülkemizin huzur, güven, birlik ve mutluluğuna, gelenek ve göreneklerimizin yaşatılmasına; milletimiz için dostluk, kardeşlik, karşılıklı dayanışma, yardımlaşma ve hoşgörü duygularının pekişmesine, tüm insanlığın özlediği barışa, huzura, kardeşliğe ve insanlığın yolunun aydınlatılmasına vesile olmasını, bizleri birbirimize her zamankinden daha çok yakınlaştırmasını, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini dilerim.

 

Kurban Bayramı’nın sağlık, mutluluk ve esenlikler getirmesini temenni eder; bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Volkan Konak Mp3 indir